中国男足并不虚啊

(来自网络)
有个真相必须要告诉大家:
中国男足世界排名第89位,
远远高于中国在世界上的人均GDP排名、
远远高于中国的教育投资排名、
远远高于中国的医疗体系排名、
高于中国的人均收入排名、
高于中国的官员清廉指数排名、
高于中国的社会福利排名、
高于中国的环境指数排名、
高于中国的人均自然资源排名 ……
你们有什么资格嘲笑中国足球?

One response to “中国男足并不虚啊

  1. 中国男足虚不虚,要看和谁(什么)比了,和以上这些东西比,还真不算太虚。

    中国政府最爱吹嘘GDP,但不敢提人均GDP。

发言的人请给自己一个比较好辨识(也比较固定的)ID,凡是没名字的,我就删掉了。

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s